Vonk Tweewielers

Wij zijn ruim 40 jaar een begrip in Barneveld en omstreken!

Onze overzichtelijke showroom van ruim 300m2 is gevuld met de meest uiteenlopende producten op het gebied van: Elektrische fietsen, Stadsfietsen, Kinderfietsen, Hybride fietsen, Transportfietsen, Omafietsen, Mountainbikes, onderdelen en accessoires.

Wij zijn officieel dealer van de topmerken: Koga, Sparta, Gazelle, Batavus en Victoria

In onze winkel vind u een ruim aanbod van kwaliteitsonderdelen en accessoires voor uw tweewieler. Wij hebben een ruime keuze aan fietstassen, regenkleding, fietskleding, en fietsmanden. Maar ook voor een groot assortiment onderdelen kunt u bij ons terecht.

Ook voor onderhoud en reparatie van u tweewieler bent u bij ons op het juiste adres.

Wij beschikken over een ruime werkplaats waar we alle reparaties en onderhoud aan u tweewieler vakkundig uitvoeren. Komt u uw fiets brengen dan krijgt u gratis een leenfiets mee. Voor reparatie geld doorgaans, vandaag gebracht morgen weer klaar.En dat allemaal tegen een betaalbaar tarief.

We hebben een groot assortiment met diverse A merk elektrische fietsen.

En ook voor het onderhoud en reparatie van uw elektrische fiets kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over moderne apparatuur om uw elektrische fiets in top conditie te houden.

Uiteraard hebben wij de meeste modellen op voorraad om te bekijken of een proefrit te maken. Of het nou gaat om een elektrische fiets of kinderfiets onze vakmensen helpen u graag bij de juiste keuze.  Ook voor een uitgebreide collectie elektrische fietsen bent u bij ons op het juiste adres. We hebben een uitgebreide collectie demo modellen voor u klaar staan om een uitgebreide proefrit te maken.

Tevens hebben wij een uitgebreid aanbod tweedehands fietsen.

Of het nou gaat om een jong gebruikte elektrische fiets, stadsfiets of een stationsfiets bij ons bent u op het juiste adres. We hebben al een gebruikte fiets vanaf € 50,- euro

Ook voor de kinderen kunt u bij ons terecht.

We hebben een groot assortiment nieuwe en gebruikte kinderfietsen. Maar ook hebben we een groot assortiment kinderaccessoires zoals. Kinderhelmen, kinderbellen, toeters, regenkleding, mandjes en tassen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:30 - 18:00 uur
Woensdag:  08:30 - 18:00 uur
Donderdag:  08:30 - 18:00 uur
Vrijdag:  08:30 - 20:00 uur
Zaterdag:  08:30 - 17:00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook